Στις Κυκλάδες
Από τα μεγάλα αεροδρόμια θα βρείτε καθημερινές πτήσεις προς/από τα νησιά, συμπεριλαμβανομένης της Πάρο. Για πληροφορίες δρομολογίων ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ολυμπιακή Αεροπορία η κάποιο τουριστικό γραφείο.

Στο χάρτη μπορείτε να δείτε όλα τα δρομολόγια προς/από τις Κυκλάδες. Για περσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς. Πληροφορίες για δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στις τοποθεσίες www.yen.gr και  www.greekferries.gr στα αγγλικά.

Στην Αντίπαρο
Δρομολόγια για Αντίπαρο θα βρείτε σε δύο λιμάνια της Πάρο. Από Παροικία, που είναι και το κυρίως λιμάνι της Πάρου, την καλοκαιρινή σεζόν θα βρείτε καθημερινά δρομολόγια, που ξεκινούν από νωρίς το πρωί και σταματούν πριν τα μεσάνυχτα. Τον υπόλοιπο χρόνο υπάρχουν αραιά ημερήσια δρομολόγια. Θα βρείτε το καραβάκι, κατεβαίνοντας από το πλοίο, στα αριστερά σας. Το ταξίδι διαρκεί 30 λεπτά.

Το δεύτερο λιμάνι είναι η Πούντα, 10χλμ από την Παροικία, και μπορείτε να φτάσετε εκεί με το λεωφορείο η ταξί, που θα βρείτε στο λιμάνι της Παροικίας. Τα δρομολόγια των ferry-boat είναι συνεχόμενα την καλοκαιρινή περίοδο, και ελαττώνονται τον υπόλοιπο χρόνο. Μέσω Πούντας είναι και ο μόνος τρόπος για να περάσετε αυτοκίνητο ή μηχανή στην Αντίπαρο.  Το ταξίδι διαρκεί 8 λεπτά.

Ship routes

Πληροφορίες πλοίων

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Πληροφορίες δρομολογίων 

τηλ.:

01 4226000-4

τηλ.:  143
 

Ολυμπιακή Αεροπορία

Πληροφορίες Δρομολογίων Κρατήσεις
τηλ.:  01 9363363 τηλ.: 

01 9666666

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ - ΧΑΡΤΗΣ - ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ - ΕΙΚΟΝΕΣ - ΚΑΙΡΟΣ - ΝΕΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ENGLISH
Antiparos - isl ©1999-2002, All rights reserved     Designed and Developed by Christos Tsiakiris     Hosted by WebVista